Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2011 | 11885 vizualizari

 

buna dimineata, dragi bucatarasi!
poftiti la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 50 g somon afumat file
  • 50 g mozzarella
  • o rosie
  • 3 felii de paine
  • ulei de masline
  • sare, piper, oregano, patrunjel verde
  • vreo 10 masline negre, fara sambure
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii:

Mozzarella , maslinele si rosia se taie cubulete mici. Somonul se taie fasiute.

Painea se prajeste in tigaie de teflon cu putin ulei de masline, apoi se unge bine ( sau mai putin bine, dupa gust) cu cateii de usturoi.

Rosia, mozzarella, maslinele se amesteca cu o lingura de ulei de masline extravirgin si se adauga sare, piper, oregano uscat si patrujel verde taiat marunt( se cerea busuioc, dar nu am avut). Se amesteca bine si se repartizeaza pe feliile de paine. Deasupra se aseaza fasiutele de somon.

Se papa cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (24)

brunetica 1

16.12.2011, 11:16

ce imi mai place, bunaciune

adasev12 1

16.12.2011, 12:54

brunetica....ma bucur

babi5 1

17.12.2014, 19:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu crenvursti